Server-side tracking uitbesteden

 •  De oplossing voor adblockers, het verdwijnen van cookies en de strengere privacywetgeving.
 • Meet 100% van je Conversies
 • Laat je advertenties beter presteren dan je concurrent
 • Geoptimaliseerd voor GA4
Advies aanvragen


Server-side Tracking Pakketten

Onze Server Side Tracking oplossingen

 • Facebook CAPI Tag
 • TikTok Events API
 • Custom GTM and GA4 Loader
 • Cookie extender tag
 • Adwords Server-Side Tracking
 • ProfitMetrics voor ecommerce
 • Maatwerk
Advies aanvragen

Wat wij voor jou kunnen doen?

We bieden talloze server side trackingoplossingen met als doel betere tracking met directe verbetering in campagne prestaties en attributie als gevolg!
ADVIES AANVRAGEN

Hoe wij te werk gaan

Stap 1

Klik op de advies "button". Binnen 24 uur  sturen we je een schatting van de kosten  op basis van jouw input.Advies

Stap 2 

We vragen je om de toegang tot uw GTM-container(s) te delen om de huidige status van de installatie te beoordelen, de initiële schatting te valideren en de reikwijdte van het werk te schetsen. Eventuele aanvullende bijzonderheden worden in dit stadium ook besproken.

Advies

Stap 3

Ons team voert de implementatie binnen 7-10 dagen uit (de werkelijke tijdlijnen worden uiteengezet in stap 3). Tijdens deze fase kunnen er nog enkele aanvullende vragen rijzen.Advies

Stap 4

Je bent overgestapt op server side tracking. Je ziet het resultaat, met meer data inzichten en betere campagneresultaten


Advies


Gratis vrijblijvend advies

FAQ Server Side Tracking

Wat is Server Side Tracking?

Server-side tracking is het proces van het verzamelen en analyseren van gebruikersgegevens op een website of online platform door het verwerken van de trackingverzoeken op de server in plaats van op de client-side (in de browser van de gebruiker). Bij traditionele client-side tracking sturen scripts die in de browser van de gebruiker draaien, zoals JavaScript, verzoeken naar analytische servers om gebruikersinteracties bij te houden en gegevens te verzamelen.

Hoe weet ik hoeveel queries ik per maand nodig heb?

uitleg 2

Waarom zou ik kiezen voor Server Side Tracking?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen kiezen voor Server Side Tracking, afhankelijk van de specifieke behoeften en doelen van je website of applicatie. Hier zijn enkele mogelijke redenen:

1. Verbeterde Privacy: Server Side Tracking kan een betere privacy bieden, omdat gevoelige gegevensverwerking op de server plaatsvindt in plaats van op de apparaten van gebruikers. Dit kan helpen om te voldoen aan privacyregelgeving en het vertrouwen van gebruikers te vergroten.

2. Betere Controle over Gegevens: Met Server Side Tracking heb je meer controle over het volledige proces van gegevensverzameling. De server kan gegevens filteren, transformeren of aanpassen voordat ze naar analytische services worden gestuurd, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het beheren van de gegevensstroom.

3. Minder Afhankelijkheid van Client-Side Implementaties: Bij client-side tracking is de effectiviteit ervan afhankelijk van de juiste implementatie aan de zijde van de gebruiker (bijvoorbeeld het correct laden van JavaScript). Server Side Tracking vermindert deze afhankelijkheid en kan meer betrouwbare gegevens opleveren, zelfs in situaties waarin client-side implementaties beperkt zijn.

4. Veiligheid: Omdat gevoelige bewerkingen en gegevensverwerking op de server plaatsvinden, kan Server Side Tracking veiliger zijn. Dit kan het risico op beveiligingsproblemen verminderen in vergelijking met client-side tracking, waar gegevens direct in de browser worden verwerkt.

5. Minder Belasting voor de Client: De verwerking van trackingverzoeken op de server kan de belasting op de client verminderen, waardoor de prestaties van de website kunnen verbeteren, vooral op apparaten met beperkte middelen.

6. Flexibiliteit bij Analytische Tools: Sommige analytische tools en platforms ondersteunen server-side integraties, waardoor je flexibeler bent bij het kiezen van de tools die het beste aansluiten bij je behoeften.

Wat zijn de voordelen van Server Side Tracking

1) Verbeterde Privacy: Server-side tracking kan een betere privacy bieden omdat gevoelige gegevensverwerking plaatsvindt op de server in plaats van in de browser van de gebruiker.

2) Verminderde Belasting voor de Client: Omdat de server verantwoordelijk is voor het verwerken van trackingverzoeken, draagt de client (de browser van de gebruiker) niet het volledige gewicht van gegevensverzameling, wat mogelijk leidt tot een verbeterde prestatie van de website.

3) Controle over Gegevens: Server-side tracking geeft website-eigenaren meer controle over het proces van gegevensverzameling, omdat de server gegevens kan filteren of aanpassen voordat ze naar analytische services worden gestuurd.

4) Betere Beveiliging: Server-side tracking kan veiliger zijn omdat bepaalde gevoelige bewerkingen en gegevensverwerking beperkt zijn tot de serveromgeving.